Even voorstellen

Mechtild Jansen

Ik ben Mechtild Jansen, veel mensen kennen me nog wel van enkele jaren geleden toen ik ook een hondenschool in de buurt heb gehad (hondenschool101). Omdat we naar het buitenland zouden gaan is dat toen in andere handen overgegaan, maar inmiddels is duidelijk dat we hier blijven en heb ik weer mijn oude vak opgepakt. Gewoon omdat het leuk is om te doen en ik er veel ervaring in heb, en omdat ik denk dat ik honden en hondeneigenaren wat te bieden heb…

Mijn achtergrond als dierenarts is handig, en dat ik gediplomeerd gedragstherapeut ben natuurlijk ook.

In de loop van de jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld die gericht is op het zo harmonieus mogelijk aanleren van wat wij graag willen dat onze honden kunnen, en om veel begrip bij te brengen over het gedrag van onze hond: hoe beter je leert kijken en interpreteren, hoe gelukkiger hond en baas met elkaar zullen zijn.

De activiteiten van de hondenschool zijn natuurlijk puppy- en volwassen training voor hond en baas, gedragstherapie in de vorm van huisbezoek, advies en vervolgbehandeling, en verder op verzoek gezamenlijke wandelingen, kind en hond training ,workshops en lezingen. Kijk voor meer info over de inhoud van de trainingen naar het kopje “Cursussen” .

Bij deze activiteiten zult u naast mij ook Joel Jansen als gediplomeerd instructeur tegenkomen.

Ik ben Joel Jansen. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het begeleiden van mensen bij het (her)opvoeden van hun hond in en om Amsterdam. Ook pas ik sinds 2014 via adviesenoppas.nl op honden “met een handleiding”. Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden en ben ik aan het afstuderen als gedragstherapeut voor katten. Vanaf 2016 werk ik als kynologisch instructeur bij hondenschool Mechtild Jansen. Meer over mij kun je vinden op www.joeljansen.nl.


Joel Jansen